dr. Wilhelm Ottó - gyermekgyógyász

És a te lelked? címü könyv


És a te lelked?

Megjelent!

 

„ És a te lelked?” címmel megjelent dr. Wilhelm Ottó új ismeretösszegző könyve. A szerző az első fejezetekben a lélekről szóló bölcsességek és szólások után a költészetből is gyűjteményt szolgáltat. A bibliából kiemelt idézetek révén tovább közelít a téma lényegéhez. Az elemzések és következtetések a női és férfi lélek jellegzetességeinek, valamint a magyar lélek taglalása után a lélek jellemzésében összegződnek. Eljutunk a lélek definícióinak felsorolásáig, majd a lehetséges mai meghatározásáig. A lélek szerkezete fejezetben hasznos ábrák segítik a könnyebb megértést, miközben kitér annak fejlődésére is.

A könyv második felében számos izgalmas, meghökkentő, a szokványostól eltérő eseménnyel teszi érdekessé és olvasmányossá a tematikus elemzést. Így szerepel benne a szeretet haszna, a társadalom lélektan, a tudomány, a filozófia valamint a halál és a lélek összefüggéseinek ismertetése is. Nem kerüli meg a lélek és ezotéria sokat vitatott és gúnyolt témáját sem, ahol a jelenségek új felosztását is felvállalja a szerző. A könyvet a léleképítés lehetőségei és az emberi kapcsolatok javításához modellt fogalmazó hitvallás zárja.

Ez a könyv iránytű. Mindenkinek szól, akit nem csak a haszonszerzés, az élősködés és a hatalomvágy hajt. Mert szeretni, örülni, bízni, boldognak lenni és hinni: ezek az igazi értékek. Ehhez kell minél több jó lélek érvényesülése. És a te lelkedé is.

Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akiknek az élet nem csak evést-ivást jelent, akiknek a szellemi és erkölcsi értékek fontosak, továbbá a hit, a szakralitás és spiritualitás életük és jellemük meghatározói.

Aktualitását a közelgő karácsonyi ünnepek is növelik.

Barátsággal: Ottó

Elérhetőségem

15 sz. Gyermek körzet
Székesfehérvár, Sarló u 25 A.
Tel/fax: 06-22-503-750

email: gyk15.wo@humanszolg.hu

Rendelési idő:

    Hétfő: 15-18-ig

    Kedd: 8-11-ig

    Szerda: 15-18-ig

    Csütörtök: 8-11-ig

    Páros hét péntek: 8-11-ig

    Páratlan hét péntek: 13-16-ig

Egészséges csecsemő tanácsadás:

Hétfőn, szerdán. 12.30-13.30-ig

dr. Wilhelm Ottó - gyermekgyógyász és genetikus
E-mail: gyk15.wo@humanszolg.hu
Telefon: 06 22 503 750